Hotel Espresso

Hotel in hartje Amsterdam

Hotel Espresso ligt op slechts 5 minuten lopen van het Vondelpark en biedt moderne kamers met gratis WiFi. Het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Leidseplein met zijn vele restaurants en clubs zijn allemaal binnen 5 minuten te bereiken.

Laatste kans

Laatste kans

Laatste kans op een Super Deal! Verblijf in een van onze kamers en krijg een mooie laatste kans op korting!

Boek met korting
Ontdek onze arrangementen

Ontdek onze arrangementen

Bekijk onze arrangementen pagina voor al onze aanbiedingen en arrangementen!

Zie hier al onze arrangementen
Gezellige kamers

Gezellige kamers

Alles wat je nodig hebt om goed te slapen en je comfortabel te voelen. Bekijk onze gezellige kamers en hun voorzieningen.

Bekijk kamers

Welkom

Voel je thuis

Gasten kunnen de historische grachten van Amsterdam zoals de Herengracht en de Singel lopend in 10 minuten bereiken. Vanaf het Leidseplein biedt bus 397 een directe verbinding met de luchthaven Schiphol en terug.

In dit gebied kun je in de bekende straten PC Hooftstraat en Leidsestraat winkelen tot je erbij neervalt. Je kunt hier met name terecht voor populaire merken.

""De locatie was perfect, de meeste plaatsen waren op loopafstand, dus hoefde niet extra te betalen voor vervoer (behalve als je geïnteresseerd bent in het uitzicht op het platteland.) Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kamer was schoon en netjes ingericht voor ons. De koffiemachine is altijd beschikbaar. Informatie over toeristische attracties en informatiebrochures zijn beschikbaar aan de balie.""

Kaustubh, 28 november 2019