Diensten en Faciliteiten

Welkom

Voel je thuis

Gasten kunnen de historische grachten van Amsterdam zoals de Herengracht en de Singel lopend in 10 minuten bereiken. Vanaf het Leidseplein biedt bus 397 een directe verbinding met de luchthaven Schiphol en terug.

In dit gebied kun je in de bekende straten PC Hooftstraat en Leidsestraat winkelen tot je erbij neervalt. Je kunt hier met name terecht voor populaire merken.

Super snel!

Gratis WIFI

Wij bieden gratis WiFi in het hele hotel. Geweldig voor het delen van uw ervaring in het Hotel Espresso op social media! Vergeet niet @hotelespresso te taggen.

Comfortabele

Familiekamers

Wij bieden comfortabele kamers voor gezinnen of groepen vrienden. Kom met uw favoriete gezelschap volop genieten van Amsterdam.

Altijd behulpzaam

24-uurs receptie

Jouw trein komt te laat en je weet niet zeker of je op tijd bent voor het inchecken? We regelen het voor je aan onze 24-uurs receptie, die de hele dag én nacht voor je beschikbaar is! We hopen je snel te zien.

Een praktisch idee, maar wees voorzichtig

Fietsverhuur

De fiets is dé manier om door de stad te cruisen in Amsterdam. Klinkt als een leuke ervaring, toch? Nou, dat is het ook zolang je veilig bent. Het kan een beetje lastig fietsen zijn op sommige knelpunten en bij kruisingen, vooral tijdens de spitsuren.

Veilig en zeker

Bagage-opslag

Voor het geval je pas om 21:00 uur op het vliegveld moet zijn en je de laatste uren in Amsterdam wilt doorbrengen in de stad. Kom gerust naar de receptie en laat het ons weten. Wij houden jouw bagage veilig in onze bagage-opslag.

Zin om met de kids de stad te bezoeken?

Kinderbedjes en kinderstoelen

Wij kunnen kinderbedjes en kinderstoelen leveren om jouw verblijf met de kleintjes wat aangenamer te maken. Geef ons even een seintje, dan zorgen wij dat ze klaar staan.

Beschikbaar voor iedereen

Toegang voor rolstoelen

Hotel Espresso is voor iedereen toegankelijk! We hebben speciale kamers beschikbaar voor mensen met verschillende behoeften. We hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in Amsterdam.