Gezellige kamers

Alles wat je nodig hebt om goed te slapen en je comfortabel te voelen.

Kleine tweepersoonskamer

De kleine tweepersoonskamer (12 m²) heeft een comfortabel queensize bed. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: flatscreen-tv, gratis WiFi, airconditioning, haardroger, kluisje en gratis koffie- en theefaciliteiten.

Boek deze kamer

Tweepersoonskamer

De tweepersoonskamer (17 m²) heeft een comfortabele queensize of twinbedden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: flatscreen-tv, gratis WiFi, airconditioning, haardroger, kluisje en gratis koffie- en theefaciliteiten.

Boek deze kamer

Kleine driepersoonskamer

De kleine driepersoonskamer (19 m²) heeft drie comfortabele eenpersoonsbedden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: flatscreen-tv, gratis WiFi, airconditioning, haardroger, kluisje en gratis koffie- en theefaciliteiten.

Boek deze kamer

Driepersoonskamer

De Triple Room (22 m²) heeft drie comfortabele eenpersoonsbedden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: flatscreen-tv, gratis WiFi, airconditioning, haardroger, kluisje en gratis koffie- en theefaciliteiten.

Boek deze kamer

Vierpersoonskamer

De Quadruple Room (30 m²) is voorzien van een dakraam en heeft vier comfortabele eenpersoonsbedden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: flatscreen-tv, gratis WiFi, airconditioning, haardroger, kluisje en gratis koffie- en theefaciliteiten.

Boek deze kamer